Nyt!

Tervetuloa monikielisyysseminaariin 2.5.−3.5.2018

Turun yliopiston kieli- ja kulttuuritietoisen opetuksen tiimi, DivEd-hanke ja kansainväliset maisteritutkinto-opiskelijat (EdLearn) järjestävät yhdessä monikielisyysseminaarin toukokuun alussa.

Seminaari kerää yhteen opettajat ja tutkijat vaihtamaan tutkimus- ja kokemustietoa monikielisyydestä. Seminaari on kaksipäiväinen ke 2.5. − to 3.5.2018. Keynote-puhujina ovat Jim Cummins (University of Toronto) ja Thomas Bak (University of Edinburg). Siirtolaisuusinstituutin johtaja Tuomas Martikainen avaa seminaarin väestörakenteen muutosta koskevalla puheenvuorolla. Iltapäivällä järjestämme erityisesti opettajille tarkoitettuja monikielisyyteen liittyviä käytännön työtä tukevia työpajoja.

Torstaina ohjelmassa on tutkijaseminaari, joka antaa monipuolisen kuvan tämän hetkisestä monikielisyyden tutkimuksesta ja sen esiin tuomista erilaisista, erityisesti koulutukseen ja kielenoppimiseen liittyvistä ilmiöistä. Iltapäivän puhujiksi ovat varmistuneet Dr. Raiser & Dr. Delane (USA) puheenvuorolla ’Lessons in Culturally Responsive Teaching from Florida’.

Monikielisyysseminaarin ohjelma

SEMINAARIIN ILMOITTAUTUMINEN